Club Nieuws

NIEUW COVID-19 CLUBWANDELINGEN

Er zullen vanaf nu om de week een Clubwandeling op de web-site staan die door mij of Eward zijn uitgestippeld .

Deze kunnen jullie induvidueel doen.

We zouden ook graag hebben dat jullie foto's en verslag geven over deze clubwandelingen voor ons INFO Clubblad die jullie kunnen opsturen naar kwikbornem@icloud.com

Er zijn al zeven tochten te doen. Er is zowel een landkaart + een route beschrijving

Wie een smartphone heeft kan de Qr code scannen die bovenaan de wandelkaarten staat.

Busreies naar Durnal is Afgelast

Marche Souvenir Marc Collignon - !!!ANNULATION- GEANNULEERD!!!

Parcours boisés, campagnards, vallonnés.

Gemeente Durnal (Namen)

Spaaractie voor de rugzak of de poncho

Het Bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw  (= de nieuwe benaming voor de raad van bestuur) heeft beslist om de periode voor de spaaractie voor de rugzak of de poncho (voorlopig) te verlengen tot eind april 2021. De afhaalpunten zullen gecommuniceerd worden zodra er daar zicht op is. Meld aan jouw leden dat ze zeker de stempelboekjes bijhouden.

- Alle organisaties van onze federatie zijn geannuleerd tot en met 31 juli, zo kunnen ook onze Boerenkrijgmarsen niet doorgaan. Voor de clubwandelingen en de busreizen, raadpleeg je best regelmatig onze clubsite, bij annulering wordt dit op onze site gemeld.

- We hebben geopteerd om niet iedereen persoonlijk te verwittigen, omdat we niet van Iedereen een mailadres of telefoonnummer hebben, leden kunnen nog steeds hun mailadres en telefoonnummer doorgeven aan het secretariaat. Het zou handig zijn moesten we van ieder lid een mailadres en of telefoonnummer hebben, zodat we belangrijke veranderingen sneller zouden kunnen doorsturen.

- Of de busreizen in het najaar kunnen doorgaan, daar zijn we nu nog niet zeker van, dus staan ze nog steeds op het programma. Voor de tweedaagse busuitstap naar Luik zijn er nog niet veel leden ingeschreven. Je kan nog inschrijven tot 1 augustus. We vragen wel om in te schrijven, want als we op 1 augustus niet voldoende deelnemers hebben, wordt de reis geannuleerd. Indien je inschrijft en de reis kan toch niet doorgaan wegens covid 19, dan krijgt ge uw voorschot terug. ( voor meer informatie contacteer het secretariaat )

- Als alles goed blijft, gaan we onze clubwandeling in augustus terug organiseren. We denken aan twee afstanden, zodat we kunnen splitsen en met niet teveel volk samen moeten wandelen. We houden daarbij ook rekening met de covid 19 maatregelen. Dit houd in dat we de nodige afstand bewaren en per groep twee begeleiders moeten hebben, eventueel met kennis van EHBO. (niet noodzakelijk). Leden die dit willen doen kunnen met de voorzitter contact opnemen. De wandeling start aan Café Het Wiel, parkeren kan je gratis op de parking van C.C. Ter Dilft.