Club Nieuws

12 en13 December 2020


Tweedaagse busreis met overnachting “ Hotel Campanille “ in Juppin met KERSTMARKT in LUIKZaterdag 12/12/2020 : Saumange  “Les Marcheurs de la Mangne ”  4-7-13-20 Km.

 - Soumagne ligt in het Land van Herve, in de vallei van de Magne, op een hoogte van ongeveer 200 meter. Ten zuidwesten van de kom ligt het Domein van Wégimont, met het kasteel. De omgeving wordt gekenmerkt door landbouw en veehouderij.


Zaterdag avond " Kerstmarkt in Luik "


Zondag 13/12/2020 :  na ontbijt naar Rémersdael  Les Marcheurs Fouronais ”  6-13-21Km.

 - Remersdaal is een dorp in de Belgische provincie Limburg en een kleine deelgemeente van Voeren, een faciliteitengemeente. Remersdaal telt 400 inwoners en wordt net als de rest van het Land van Herve gekenmerkt door een zeer verspreide bebouwing.Kostprijs :  Hotel - busreis en inschrijvingen wandelingen inbegrepen.

- De prijs bedraagt 60 euro per persoon op basis van duddelkamer. Leden die een éénpersoonskamer willen betalen 92 euro.

- Enkel leden kunnen inschrijven tot Zaterdag 1 Augustus 2020 . Een lid dat meegaat , kan met patner inschrijven die geen lid is, maar deze betaald dan 80 euro (enkel in dubbelkamer).


- Er zijn geen Faliliekamers van 3 of 4 personen.


Opgelet er zijn maar 50 plaatsen voorzien en deze zullen worden toegewezen op datum van betaling van voorschot.Men kan enkel inschrijven via overschrijving van het voorschot op de clubrekening.Vermeld de namen van wie meegaan en de gewenste kamer(s).Voor een dubbelkamer bedraagt het voorschot 60 euro , voor een éénpersoonskamer 46 euro, dit is de helft van de totale kostprijs.

                     Meer Info klik Hier

Copyright © Raphaël De Smet