Tweedaagse Luik

Zat 12+Zondag 13 December 2020

Busuitstap : Luik  - Kerkstmarkt

12 en13 December 2020

Tweedaagse busreis met overnachting “ Hotel Campanille “ in Juppin met KERSTMARKT in LUIK

Zaterdag 12/12/2020 : Saumange  “Les Marcheurs de la Mangne ”  4-7-13-20 Km.

- Soumagne ligt in het Land van Herve, in de vallei van de Magne, op een hoogte van ongeveer 200 meter. Ten zuidwesten van de kom ligt het Domein van Wégimont, met het kasteel. De omgeving wordt gekenmerkt door landbouw en veehouderij.

Zaterdag avond " Kerstmarkt in Luik "

Zondag 13/12/2020 :  na ontbijt naar Rémersdael  Les Marcheurs Fouronais ”  6-13-21Km.

- Remersdaal is een dorp in de Belgische provincie Limburg en een kleine deelgemeente van Voeren, een faciliteitengemeente. Remersdaal telt 400 inwoners en wordt net als de rest van het Land van Herve gekenmerkt door een zeer verspreide bebouwing.

Kostprijs :  Hotel overnachting met ontbijt - busreis en inschrijvingen wandelingen inbegrepen.

- De prijs bedraagt 60 euro per persoon op basis van duddelkamer. Leden die een éénpersoonskamer willen betalen 92 euro.

- Enkel leden kunnen inschrijven tot Zaterdag 1 Augustus 2020 . Een lid dat meegaat , kan met patner inschrijven die geen lid is, maar deze betaald dan 80 euro dubbelkamer of 102 in singelkamer.

- Er zijn geen Faliliekamers van 3 of 4 personen.

Opgelet er zijn maar 50 plaatsen voorzien en deze zullen worden toegewezen op datum van betaling van voorschot.Men kan enkel inschrijven via overschrijving van het voorschot op de clubrekening.Vermeld de namen van wie meegaan en de gewenste kamer(s).Voor een dubbelkamer bedraagt het voorschot 60 euro , voor een éénpersoonskamer 46 euro, dit is de helft van de totale kostprijs.

- Niet inbegrepen in de prijs  : annuleringsverzekering, deze kost 25,00€ per persoon en te betalen met het voorschot.Let op als je niet kan meegaan om welke reden ook en je bent niet verzekerd, dan krijg je niets terug.

BUSUITSTAP Tweedaagse naar Luik 12+13/12/2020

VOLGENDE PERSONEN SCHRIJVEN IN EN BETALEN 30 EURO P.P. in een Tweepersoonskamer of 50 EURO Singelkamer als voorschot

2 ................................................................................................  euro

Totaal        : ...................... Euro

Dit strookje met het geld binnenbrengen ten laatste op Zaterdag 1 Augustus 2020 op het secretariaat. Je kan ook inschrijven door tijdig te storten op het rekeningnummer van de club. Vermeld duidelijk inschrijving Busreis Tweedaagse Luik en de namen van de personen die meedoen. Als je overschrijft is het de bedoeling dat het geld op Zaterdag 1 Augustus 2020 op de rekening staat!!

Hotel - busreis en inschrijvingen wandelingen inbegrepen.

Aandacht : Niet-leden kunnen niet voorinschrijven (of enkel als patner van een Lid ) en kunnen enkel mee, indien er nog plaats is op de bus. Zij betalen 20 euro p.p.meer zonder inschrijving voor de tochten.