Bornem

LAND VAN “STILLE WATERS”

Als”groene long “in het dichtbevolkte gebied tussen Brussel, Antwerpen en Gent is BORNEM zeker een wandelend bezoek waard. Bornem en de gehuchten Branst & Buitenland liggen in een uniek natuurgebied van dijken, polders, bomen, wijmenvelden, grachten & kreken. De schilderachtige omgeving van de Oude Schelde en het groene Scheldeland met z’on kronkelende dijken maakt de streek tot een openluchtmuseum. Mariekerke is een oud vissersdorp aan de Schelde, bekend om zijn Paling- en Visfeesten. Het is het geboortedorp van de priester-dichter Jan Hammenecker. Hingene strekt zich met de woonkernen Wintam en Eikevliet uit langs de Schelde, de Rupel, De Vliet en het Zeekanaal. Ook Hingene heeft heel wat te bieden aan landelijk natuurschoon en bezienswaardigheden (kasteel D’Ursel, De Notelaer). Weert is bijzonder in trek bij de dagjestoeristen voor z’n vele restaurants, de wandeldijken langs de Schelde en de prachtige natuur rond de Oude Schelde. Langs de oever van deze oude Scheldearm in Weert, heeft men een prachtig zicht op het kasteel van Bornem aan de overzijde

Wat hebben we nodig als je lid wil worden?

Vul de gegevens hier onder in en druk op verstuur

Man
Vrouw

Lid worden van onze wandelclub bedraagd 12€ per persoon

Onder de 18 Jaar 10€

Lidgeld kan je recupereren langs je ziekenfonds

Vraag inlichtingen op het secrtariaat

het verschuldigd bedrag stort je op rek. nr

BE80 0682034043-77

BIC GKCCBEBB

Wandelclub KWIK

Oppuursdorp 13

2890 Oppuurs

INTRESSE IN ONZE CLUB ?

Beste wandelvriend,

De wandelsport is in momenteel. Het is een frisse, eigentijdse sport die gemaakt is op mensenmaat. Het is één van de beste en natuurlijke vormen van lichaamsbeweging. Jonge, zowel als iets oudere deelnemers, individueel of in groep - en gezinsverband ontdekken onze sport en ervaren het gunstig effect op de eigen gezondheid.

Regelmatig sporten maakt immers dat u zich goed voelt in uw vel en dat uw conditie op peil blijft. Daardoor bent u minder ziek en blijft u langer vitaal en actief. U voelt zich meer ontspannen en ook mentaal bent u veel weerbaarder.

Bij het begin van het nieuwe jaar willen wij graag even onze vereniging voorstellen. Niet alleen organiseren wij elk jaar enkele wandelingen, onze leden krijgen ook een heel gevarieerd vrijblijvend jaarprogramma voorgeschoteld. U vindt ons programma voor de komende 2 maand vermeld in ons bijgesloten tijdschrift INFO. Daarnaast geniet u als lid van onze club nog van verschillende voordelen :

-Gratis info clubblad

-Gratis wandelboekje .

-Gratis tijdschrift GEZOND OP STAP (anders 15 euro)

-Gratis zelfklevende etiketten voor op de inschrijvingskaarten .

-Gratis verzekering en begeleiding door je club indien er zich een ongeval voordoet op de wandeltocht.

-Korting bij inschrijving op een wandeling .

-Je kan je lidgeld recupereren langs je ziekenfonds

-MARCHING aan democratische prijs(jaarlijkse wandelgids met info over meer dan 2000 tochten) .-Clubkampioenschap met waardebons .

-Jaarlijks clubfeest.

-Mogelijkheid tot aankoop van clubkledij aan voordelige prijs.

-U start wanneer u het wenst

-Busreizen aan voordelige prijzen met tussenkomst van de clubkas

-Jaarlijks wordt u als trouwe wandelaar beloond met KWIK waardebonnen

-De ruggesteun van de clubleden, als je hen nodig hebt (vb carpoolen enz).

Regelmatig sporten, en zeker wandelen, is ongetwijfeld ook voor u en uw familie van belang. Daarom nodigen wij u graag uit om lid te worden van onze wandelclub voor 12€ euro per persoon per jaar (Kinderen jonger dan 18 jaar 10 € ). Het zal u ongetwijfeld stimuleren om regelmatig uw eigen gezondheid en conditie te verbeteren of op peil te houden.

Iedereen wil graag zo lang mogelijk in beste gezondheid leven. Wij hopen dan ook dat we u en uw familie binnenkort als lid van onze vereniging mogen verwelkomen, waarvoor wij u alvast danken.

Met sportieve groeten!

WANDELCLUB KWIK